Etsimme Android-puhelimia/tabletteja lainaan taideteosta varten

Oletko kuullut älypuhelin-paastosta? Haluatko lomaa omasta mobiililaitteestasi? pohditko  miten mobiililaite vaikuttaa päiviesi kulkuun ja tapaasi viestiä? Onko kotona useampi kuin yksi laite?

Taiteilijat Emma Fält ja Roberto Fusco antavat tulevassa näyttelyssään Galleria ARS LIBERA:ssa Kuopiossa sinulle hyvän mahdollisuuden aloittaa kesä poikkeavalla tavalla, ilman älypuhelinta. Surface tensionPintajännite – näyttely käsittelee ihmisten, sekä ihmisen ja muun luonnon välistä vuorovaikutusta piirroksen, äänen ja animaation keinoin. Kokonaisuus käsittää useita teoksia, joista muodostuva kokonaisuus kutsuu pohtimaan vuorovaikutusta eri näkökulmista. Osana näyttelyä on moniosainen digitaalinen animaatio, joka esitetään mobiililaitteilla. Teosta varten etsimme 10-20 puhelinta/tablettia lainattavaksi näyttelyn ajan 5.-23.6.2019. Tarkoituksemme on lainata laitteet niiden ostamisen sijaan, sillä silloin vältämme tarpeettoman kulutuksen teoksen esittämiseksi. Lisäksi yleisölle avautuu mielenkiintoinen tapa lähestyä näyttelyn teemoja oman kokemuksen kautta.

Kiitoksena lainaajille tarjoamme mahdollisuuden oppia jotain uutta. Toimimme taiteellisen työn ohella nykypiirtämisen ja mediataiteen opettajina sekä ammatillisella- , että korkeakoulutasolla. Lainaamaasi puhelinta vastaan voit toivoa vapaasti jotain osaamiseemme liittyvää taitoa, jota haluaisit meidän sinulle opettavan. Voit esimerkiksi inspiroitua jostakin käyttämästämme piirrostekniikasta, äänityöskentelystä tai ohjelmoinnista. Järjestämme näyttelyn aikana galleriassa päivän, jolloin kokoonnutaan oppimaan mobiililaitteitaan lainanneiden toivomia asioita ja jaetaan kokemuksia työskentelyn lomassa. Pajoihin voi osallistua voi englannin ja suomen kielellä ja ne sopivat eri ikäisille.

Jos haluat aloittaa kesäsi poikkeavalla tavalla, ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää projektista, teoksesta ja tietysti yksityisyyden suojasta lainattuja laitteita koskien.

 

Ystävällisin terveisin,

Roberto Fusco & Emma Vilina Fält

045 630 4130/Emma

https://emmafalt.net/

https://www.robertofusco.net/

 

Näyttelyä tukee Taiteen edistämiskeskus

One thought on “Etsimme Android-puhelimia/tabletteja lainaan taideteosta varten

  1. English translation?? Sent via the Samsung Galaxy S8, an AT&T 5G Evolution capable smartphone

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s